Gretha Heikens

Naam             :  Gretha Heikens

Leeftijd           :  53

Woonplaats  :  Veendam

Gehuwd        :  Ja

Kinderen       :  Geen

Beroep           :  Ondernemer

Hobby’s         :  Wandelen

 

Mijn naam is Gretha Heikens.

Opgegroeid in Wildervank Bareveld en als jongvolwassene meerdere keren verhuisd binnen Nederland en België.

Na een aantal jaren leren en werken in verschillende sectoren en plaatsen voelde ik dat mijn Groninger hart steeds meer heimwee kreeg naar het noorden en ben inmiddels alweer ruim 30 jaar met ontzettend veel plezier werkzaam en wonend in Veendam waar ik samen met mijn man werkzaam ben in ons eigen bedrijf.

Het is voor mij een eer om op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te mogen staan en mij namens de VVD Veendam- Wildervank in te mogen zetten.

Ik ga dan ook graag aan de slag voor onze partij en onze inwoners.

Met mijn brede achtergrond ervaring in diverse werkzaamheden van zorg tot dienstverlening en mijn ervaring als ondernemer zet ik me graag in voor onze mooie gemeente waarin iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Ik heb niet de illusie alles te weten wat zich in Veendam afspeelt. Daarom sta ik samen met onze VVD teamleden open voor informatie, meningen en ideeën.

Neem daarvoor contact met ons VVD Veendam - Wildervank Team op om samen tot mooie inzichten te komen.

Ik krijg een enorme energie als ik mensen positief zie ontwikkelen vooral als ik er aan heb kunnen bijdragen.

Ik ben naar mijn belevenis een echte liberaal met een sociaal hart op de juiste plek.

In mijn omgeving kent men mij als iemand met veel doorzettingsvermogen graag aan het werk en niet bang om de mouwen op te stropen en te doen, een uitdaging ga ik niet snel uit de weg.

In mijn vrije tijd is genieten van een wandeling in onze mooie veenkoloniën pure ontspanning, er is nog zoveel moois in onze gemeente te ontdekken.